Velkommen

Vi er

SJ FRAGT

Erfaring og tradition

 

SJ Fragt havde sin spæde opstart i Nors i 1982. Her startede vi med bare én lastbil – i dag har vi 22 og kan tilbyde mange forskelligartede opgaver. Vi har altid lagt stor vægt på god kundeservice, høj sikkerhed, transport til tiden, moderne køretøjer og velholdte biler, samt pålidelige og stabile transportløsninger.

Erfaring og tradition

Vi er et traditionsrigt firma med mange års erfaring inden for transportbranchen. Dette er med til at sikre, at dine opgaver bliver udført i højeste kvalitet. Vi sætter en ære i, at vores velfungerende vognpark altid er af nyeste topkvalitet, altid i toptilstand og altid lever op til miljøkravene.

Danske Fragtmænd

SJ Fragt er stolt medlem af Danske Fragtmænd – det er din kvalitetssikring.

Danske Fragtmænd er kendt for at:

  • Levere til tiden
  • Levere varsomt og nænsomt
  • Altid at være i nærheden af kunderne
  • Have IT-værktøjer der leverer værdiskabende informationer
  • Danne partnerskab med kunderne
  • Tilbyde komplette logistikløsninger

Du kan læse mere om Danske Fragtmænd her

Kontakt

Du er altid mere end velkommen til at skrive en mail eller ringe til os, hvis du skulle have et spørgsmål eller lignende.

Vognpark

SJ Fragt råder over en moderne og velholdt vognpark med 22 lastbiler og en fladtrailer til containerkørsel.  Vi prioriterer vores vognpark højt, og vi har altid de bedste biler som vi sørger for, at vedligeholde konstant, hvilket giver den højeste driftssikkerhed.

Vores vognpark gør os i stand til at løse en lang række transportopgaver

Vi tilbyder vores mange kunder en yderst sikker og troværdig udførsel af transport af deres varer, med vores topmoderne og yderst vedligeholdte vognpark.

For at kunne tilbyde vores kunder en solid og effektiv distribution lægger vi meget vægt på, at vedligeholde vores vogne. Således kan vi være sikre på, at dine varer altid kan nå destinationsmålet til det aftalte tidspunkt.

Vi kører efter de foreskrevne regler

Vores vognpark er altid moderne og af topkvalitet og i topstand. Vi lever naturligvis også op til miljøkravene. Vi lægger stor vægt på miljørigtig og forsvarlig kørsel og kører derfor altid efter de foreskrevne love og regler.

Herunder kan du se billeder af vores veludstyrede vognpark

Vi har samlet nogle billeder af de 22 flotte lastbiler, der udgør vores velfungerende vognpark. Her får du et lille indblik i vores hverdag på landevejene. Vi er stolte af vores vognpark og af vores arbejde, og som kunde vil du hurtigt kunne mærke, hvorfor denne stolthed findes.

Vare ind- og udlevering

Når du lader os varetage din forsendelse, er der flere muligheder for at indlevere og udlevere din fragt. 

Ved indlevering, vælger langt de fleste at lade os afhente fragten på adressen efter aftale. Alternativt kan mindre forsendelser også indleveres på vores adresse i Thisted efter aftale.

Udlevering sker ligeledes efter aftale. Langt de fleste vælger, at lade en af vores faglærte chauffører bringe godset ud. Træffer vi dig ikke hjemme, eller er der ikke lavet en aftale om at vi kan sætte varen, tager vi varen med retur til Thisted.  Herfra kan du enten komme at hente dit gods på vores adresse i Thisted - eller - vi kan aftale, at vi forsøger at udbringe godset igen.

Afhentning af dit gods på vores adresse, sker altid fra port 26. 

Send mig en hurtig besked

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok